top of page
EGENTRENING

Vi har alt av apparater og frivekter du trenger - og i magasinet vårt får du gode treningstips!

Stockphoto trening_AdobeStock_94419625.j
KONDISJONSTRENING

Vi tilbyr deg god mulighet for å trene ulike former for kondisjonsfremmende trening. Vi har et bredt utvalg av ulike apparater - noe for enhver smak. Kondisjonstrening bidrar til et sterkere hjerte, samt en mer motstandsdyktig helse. Enkle grep vil kunne gi store utslag for deg og vi hjelper deg gjerne med å komme igang. Du vil også finne mange ulike former for gruppetreningsklasser som vil gi økt kondisjon samt god variasjon.

FRIVEKTER

Frivekter er et viktig element i trening av styrke. Hos oss finner du dette som en del av vår utstyrspark, og det anbefales å ta dette i bruk under trening. Trening med frivekter vil styrke de ulike musklene som støtter rundt ulike ledd, og derfor er det en stor fordel å ta dette i bruk med tanke på å holde seg skadefri i hverdagen.


Det vil også aktivere en større andel muskler i din kropp når du trener, slik at utfordringen blir større, og gevinsten enda høyere. Teknikk er her viktig, derfor er 55 minutter med personlig trener inkludert i alle våre abonnement. Vi anbefaler på det sterkeste at du benytter deg av dette!

APPARATTRENING

Har du ikke trent mye styrke tidligere, anbefaler vi å starte med maskinene. Apparatparkene våre er nøye satt sammen slik at du enkelt skal kunne få gjennomført en helhetlig treningsøkt som kan by på styrke med innslag av god funksjonalitet samt ren kondisjon. Treningsapparatene sikrer deg riktig teknikk og god kontroll over øvelsene før du kan teste frivekter. Ved bruk av disse vil du kunne sikre deg ulike utfordringer som vil gjøre din kropp sterk og godt rustet til en aktiv hverdag.

Jeg vil komme igang med trening!
bottom of page