top of page
YOGA

Yoga er trening for kropp og sjel. I en hverdag der alt går veldig fort, er det lurt å prioritere noen aktiviteter der du kan tillate deg å skru tempoet ned og finne ro og gode opplevelser. Vi har mye Yang og høyt tempo hos oss, så vi anbefaler å prioritere å få inn litt Yin i hverdagen din også! 

Yoga bygger på flere tusen år gamle filosofier rundt disiplin, kroppsbeherskelse og levemåte. Sammen gir de en økt bevissthet rundt sammenhengen mellom kropp, pust og tankemønstre. Yoga er en fysisk og mental disiplin, som søker å oppnå balanse mellom kropp, sinn og sjel.

Yoga består hovedsakelig av ulike fysiske stillinger, pusteøvelser, meditasjon, konsentrasjonsteknikk og avspenning.

Yin yoga er en rolig, terapeutisk yogaform og kan derfor gi en god avspenning i en krevende hverdag. Noen av Yin yoga stillingene holder vi over lengre tid (2-5 minutter) for å åpne og tøye bindevev, dyp muskulatur og ledd/leddbånd. Dette kan få deg til å gi slipp på spenninger og få mere energi. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen. 

Family-medlemmer kan melde seg på gratis via gruppetimeplanen, eller sikre plass for hele terminen for kr 350,-/pr klasse. Ikke-medlemmer kan kjøpe drop-in plass for kr 150/gang, eller deltakelse hele terminen for kr 1.500,-/klasse.

REGISTRER DEG NÅ FOR Å PRØVE YOGA GRATIS
bottom of page