top of page

30-DAGERS CHALLENGE!

Oppdatert: 3. mar. 2020

Ida og Team Sterke Jenter inviterer deg til en 30-DAGERS CHALLENGE for å booste motivasjon, fokus og fellesskap. Oppstart er 2. mars!Team Sterke Jenter er en treningsgruppe for jenter i alle aldre! Samhold, treningsglede og gode treningsopplevelser står i fokus på trening. Nå drar vi i gang med en 30-dagers challenge der både ferske og erfarne jenter kan bli med. Du må være motivert til å ville komme i gang med gode treningsvaner, trene 2-3 økter per uke og ha lyst til å gjøre en innsats!


Det vil bli gjennomført en enkel kroppsanalyse og testing av grunnleggende styrke ved oppstart (onsdag den 4. mars) og etter 4 uker. Det vil være en ukentlige fellestreninger, men øvrig trening vil kunne gjennomføres individuelt når det passer den enkelte. Styrkeprogrammet er standardisert i testperioden, men vil kunne tilpasses individuelle behov (skader, e.l.).

Det er mulighet for å delta på andre gruppetimer og andre aktiviteter for de som ønsker det.


Deltakelse forutsetter at du deltar på et infomøte den 29/2 med vår treningsveileder Ida @treningsagenten som gjennomfører testing og kvalitetssikrer gjennomføringen av styrketreningen. Er du forhindret fra å møte opp den 29/2, men ønsker å være med, send en e-post til ida.sorknes@fsc.no  • INFOMØTE LØRDAG 29/2 kl. 1130-1230

  • OPPSTART MANDAG 2/3

  • Varighet 4 uker

  • Egentrening: 2-3 ganger per uke

  • Fellestreninger: Onsdager, torsdager og lørdager

  • Deltakeravgift ikke-medlemmer: kr 690,- (inkluderer trening i 30-dagersperioden) Deltakeravgift medlemmer: kr 0,-


PÅMELDINGEN ER AVSLUTTET OG JENTENE ER I GANG!


Comments


bottom of page