top of page

INFORMASJON TIL TRENINGSFAMILY`EN

Det er uvisshet rundt mye om dagen, og enkelte lurer rimelig nok på hva som skjer med medlemskapet i mellomtiden. Vi forholder oss til myndighetenes retningslinjer, og Family er i første omgang stengt frem til 26. mars. Vi vil deretter innrette oss etter de nye anbefalingene som vil komme.


I mellomtiden ber vi om forståelse og tålmodighet inntil vi vet hvordan situasjonen utvikler seg og hva som skjer videre. Vi ønsker alle et treningssenter å komme tilbake til, og det er ingen hemmelighet at vi er avhengig av at du opprettholder medlemskapet ditt hos oss slik situasjonen er nå.


Betaling av medlemskap gjøres forskuddsvis den første dagen i måneden, og trekket for april har allerede gått gjennom våre systemer og behandles hos Nets.


Family jobber med å finne gode måter å tilby deg kompensasjon for et redusert treningstilbud under Corona-karantenen.

Gratis lege til alle Family-medlemmer

Uansett medlemskap har du allerede fått gratis tilgang til legetjenestene som ellers er forbeholdt All-in medlemmer. Trenger du lege ringer du tlf 52 00 68 00 og bestiller en time. Du møter hyggelig serviceinnstilt helsepersonell, og det er kort ventetid for å få et "hjemmebesøk" av lege via appen Frisk Family. Den kan du laste ned i både App-store og Play-store, og den er veldig lett å bruke.


Gratis online trening

Gjennom vår nettbaserte treningsløsning har vi mer enn 400 treningsøkter i alle kategorier du kan gjennomføre i garasjen, i stua eller på gårdsplassen.


Nyheter og treningstips

Vi får ikke vært aktive på treningssenteret i disse dager, men vi er desto mer aktive på sosiale medier. Hver dag legger vi ut treningsforslag, tips og nyheter. Alle treningsøktene kan gjennomføres uten utstyr inne eller ute, og det er forslag til enten en styrke, kondisjons- eller kombinasjonsøkt.I mellomtiden håper vi dere alle er friske og i god form, og at vi snart ses på trening hos oss igjen!Comments


bottom of page