top of page

STERK MAMMA

Oppdatert: 8. jan. 2020

GRUPPETRENING FOR GRAVIDE OG NYBAKTE MØDRE

Vil du ha en sterk kropp under svangerskapet eller bygge deg opp igjen etter fødselen? STERK MAMMA er en gruppetime spesialtilpasset for deg som er gravid eller nybakt mor. Styrk kroppen etter fødselen med effektive øvelser som du utfører etter egne evner og i ditt eget tempo. Øvelsene kan utføres med barnet som belastning, eller med kroppsvekt eller vekter. Det er hyggelig å møte andre i samme livssituasjon, og vi fokuserer på at dette skal være en hyggelig sosial arena i tillegg til å gi effektiv trening.Sterk mamma


STERK MAMMA ledes av Karianne Strekerud som er fysioterapeut med spesialkompetanse på funksjonell trening og kunnskap og erfaring med trening under og etter svangerskap.


PRIS: Treningen er gratis for medlemmer. Er du ikke medlem kan Sterk mamma kjøpes som drop-in for kr 150,- per gang eller som klippekort kr 990,- for 10 ganger.


Oppstart mandag 16/9 kl 12.30 hos Family Sports Club Rakkestad, men du er velkommen til å bli med oss når som helst! Meld din interesse i skjemaet under, så tar vi kontakt med deg for mer informasjon.

Alternativt kan du kontakte med Karianne på karianne@fscrakkestad.no eller på tlf. 99454736.


Commentaires


bottom of page